Glimsholtvej 130, Rughaven, 9870 Sindal

Håndværkertilbud - hus på landet

Her skal du have skruet hænderne rigtigt på.

Vi er på landet midt i Nordjylland, i Hjørring Kommune. Der er ca. 8 km til Sindal mod nord og 7 km til Tårs mod sydvest. Motorvej E39 passerer ca 8 km vest for ejendommen - eller hvis man skal syd på, så kører man igennem Tårs og så er der godt 10 km. Der kan pendles til det meste af Vendsyssel på 45 minutter. Nærmeste skole er Lendum Skole under Sindal Skolecenter. Godt en kilometer mod syd ligger Børglumklosterskov, som har fine vandrestier. Den heldige vandrer får måske øje på nogle af de hvide dådyr, der holder til her.

Boligen ligger på en mindre trafikeret landevej. Langs det østlige skel er der en privat adgangsvej til et større landbrug, der ligger ca. 300 meter mod syd. Sælger oplyser, at der kan være en mulighed for at tilkøbe jord, hvis det ønskes. Ifølge BBR-meddelelsen findes der en bygning 2, som skulle være et udhus på 27 kvadratmeter. Dette er revet ned, men der bør være mulighed for at bygge et nyt.

Boligen er efter BBR-meddelelsen på 97 kvadratmeter og indeholdende 4 værelser. I øjeblikket henstår bygningen dog med alle indvendige vægge og gulve fjernet, idet en tidligere ejer var i gang med en total indvendig renovering. Tag og ydermure ser generelt ud til at være i nogenlunde stand, idet der dog trænger til vedligeholdelse overalt. Foreliggende byggematerialer medfølger i handelen.

Der vil naturligvis være mulighed for at bygge et nyt hus i stedet for renoveringen. Man bør kunne forvente at få lov til at bygge et nyt hus i cirka samme størrelse.

Der kan ikke laves energimærke for ejendommen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.