Strandvejen 126, Lønstrup, 9800 Hjørring

Strandvejsvilla(!) i Lønstrup - 3 min. fra vandkanten med lille havkig. Central beliggenhed

Lønstrup er en hyggelig lille badeby på Nordjyllands vestkyst, omkring 15 km vest for Hjørring og med faste busforbindelser. Det er derfor muligt at bo her og pendle til skole eller arbejde. Bussen, der kører på alle skoledage, kører forbi Skallerup Friskole, der ligger dejligt ude på landet, og Lundergårdskolen i den vestlige udkant af Hjørring. Derudover kan man skifte til andre busser eller tog, så hele Nordjyllands uddannelsesinstitutioner er faktisk inden for rækkevidde.
Det er også værd at nævne, at der er mange uddannelsesmuligheder i Hjørring. Udover gymnasium er der seminarium, sygeplejerskeuddannelse og mange håndværksuddannelser.

Her har man muligheden for at bo centralt i byen. Huset ligger på en trekantet grund med nem adgang til strand og centrum - bare et til to minutters gang. Der er flere flisebelagte arealer og desuden lidt græsplæne. Den bedste hyggekrog er gårdhaven, som er lukket godt af, så her er der mulighed for at være helt privat og finde både sol og læ. Der er endnu en indhegnet terrasse mod vest, hvis man vil nyde aftensolen.

Huset er af ældre dato og renoveret i 1979, hvor der lavet nyt køkken og bad. I stueetagen findes der en entré med opgang til førstesalen, en stor stue med adgang til køkkenet og en fordelingsgang med adgang til badeværelset og soveværelset. Dette er et gennemgangsværelse, hvor der bagved er blevet plads til et mindre kontor og en baggang med vaskesøjle og bagdør. Ovenpå er der et større rum, der er delvist opdelt med halvvægge i træ.

Fra vinduet i den ene gavl er der et lille havkig ned ad Havstien. Det er værd at nævne, hvis en køber ønsker at bygge nyt, fordi der vil være mulighed for at bygge et hus, der er lidt højere og dermed udnytte havkigget bedre. Der er iøvrigt både en carport og et udhus, der ikke er fotograferet særskilt.

Bemærk at huset har været sælgers privatbolig, så en del af inventaret er fjernet siden fotografering. Det kan aftales, at dele af det resterende møblement medfølger

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.