Strandvejen 46, Lønstrup, 9800 Hjørring

Villa i god stand med bopælspligt.

Vi befinder os i Lønstrup, den lille badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor Rubjerg Knude Fyr ligger lidt syd for byen. Her er næsten 600 fastboende og med rutebil(skolebus) lige uden for døren er det ganske enkelt at pendle til skole, enten på Skallerup Friskole eller en af skolerne eller ungdomsuddannelserne i Hjørring. Supermarkedet er åbent hele året og der er gode butikker og restauranter i forskellige prislejer. Om sommeren er der nok mange mennesker, men det er glade turister, der ikke har travlt, og det er med til at give en afslappet stemning. Borgerforeningen og den Blå Café har mange medlemmer. De arrangerer bl.a. banko, fællesspisning og andre events, hvor man kan få snakket med naboer og bekendte i byen.

Vi befinder os ved indfaldsvejen fra Hjørring og nær kirken. Grunden skråner opad mod kirkebakken, og ad skråningen vender mod syd, har man fuld fornøjelse af solen. Der er en god flisebelagt gårdhave og op ad skråningen er der et 21 kvadratmeter baghus/redskabsrum. Dertil er der en carport med baghus op ad huset. Huset er grundmuret og med tegltag. Det er gulmalet med hvide vinduesindfatninger og sortmalet sokkel.

Indvendigt er der en stueetage på 57 kvadratmeter, der indeholder stue, køkken, bad og entré. Overetagen indeholder en repos og 2 værelser.
Huset er oprindeligt fra 1904, men er renoveret og istandsat med nyt tag, nyt køkken og nyt bad omkring 2004.

Da ejendommen er en villa i et område med bopælspligt, skal køber påtænke at bosætte sig i byen.

Sælger har oplyst, at bemærkningerne om taget i tilstandsrapporten bliver rettet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.