Nordsøvej 42, Lønstrup, 9800 Hjørring

Centralt, roligt og tæt på by og vand.

Vi befinder os cirka 15 km vest for Hjørring, i badebyen Lønstrup, som har smalle krogede gader, finurlige butikker og en dejlig badestrand med kystsikring, hvor man kan bade i de små halvåbne bassiner mellem bølgebryderne. Byen har næsten 600 indbyggere om vinteren, men om sommeren stiger indbyggertallet med flere tusinde mennesker, på grund af de mange sommerhuse rundt om byen. Her er kunsthåndværkere, tøjbutikker, caféer og restauranter, som kan tilfredsstille enhver smag. E39 passerer øst for Hjørring, så på 2 timer kan man næsten være i Aarhus.

Dette sommerhuskvarter ligger sydøst for centrum med gode stiforbindelser. Mange af husene har skel, der er beplantet med graner, som er vokset godt op og giver god læ. Grunden er stort set plan og her har man faktisk fjernet nogle af de høje graner for at få mere sol, men der er stadig bevoksning her og der. Desuden er de flisebelagte terrassee delvist indhegnet, så der er rigtig gode muligheder for læ og sol. Indkørslen er belagt med perlegrus.

Det sorte træhus har hvide vinduesrammer og tagudhæng. Taget er i cementsten og tagrenderne er inddækkede. Indvendigt er der næsten overalt lofter til kip i lyst, ludbehandlet træ og vægge med samme beklædning, i stuen afvekslende med hvide, vandskurede halvvægge. Gulvene er dels trægulve, dels klinkegulve, og i de tre soverum er der faste tæpper. Det centrale rum er det lyse og praktisk indrettede køkken, som har stor spisestue og åben forbindelse til opholdsstuen, der har en god brændeovn. Over de tre soverum er der en hems, der kan bruges til leg og ophold for børn, og som sagtens kunne tjene som et par ekstra sovepladser i en snæver vending. Huset har et stort badeværelse med hjørnespa og sauna. Dertil et gæstetoilet. Endelig er der med adgang udefra et skur til haveredskaber.

Huset udlejes gennem Dansommer med husnummer D7742. Køber indtræder i sælgers forpligtelser og aftalen kan opsiges til hovedforfald. Ved fuld udlejning bør huset kunne give en indtjening i omegnen af 80-100.000 før skat.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.