Knoldebækvej 14, Skallerup Strand, 9800 Hjørring

Havudsigt og super badestrand - BUD ØNSKES

Her er der ro og højt til himlen. På den ene side er der et herligt kig ind til indlandsklitten, som i virkeligheden er en kystskrænt fra sidste istid. På den anden side har man et lille havkig, og der er bare 2-300 m ned til en fin badestrand. Den er smal, og der kommer ingen biler. Mange vælger at gå ned for at tage en dukkert og så hjem til sommerhuset for at tage solbad. I øvrigt er der kun et kvarter på cykel ad strandstien ind til centrum af Lønstrup, hvor der er masser af butikker, iscaféer, restauranter og supermarked.

Man skal ind igennem Skallerup Seaside Resort for at komme hen til dette kvarter, der ligger som en lille hemmelig lomme mellem Nørlev og Harerenden. Vi har valgt at kalde det Skallerup Strand. Det er et forholdsvist åbent landskab med spredt bevoksning og vildtvoksende græs. Vil man ikke have en græsplæne at passe, så er det faktisk ideelt - og måske kan der blive til en smuk buket af forskellige græsser og vilde blomster i stedet. Her på grunden er der kun slået græs for at give plads til parkering og måske en gang feriekroket (det er når man stiller buerne op på 25 kvadratmeter græs). Huset er i øvrigt omkranset af terrasser til næsten alle sider. Flere steder er der stakit, så man både har læ og privatliv, og det skulle være muligt at finde en lækrog uanset vindretning. Stakitterne har glas foroven, så man har læ uden at miste udsigten. Flere steder er terrassen også overdækket.

Indvendigt er der ren hygge. Der er lyse, ludbehandlede vægge og lofter. Lofterne går til kip, hvilket giver et dejligt lysindfald, da vinduerne også går til kip. Gulvene er dels laminat, dels faste tæpper. Indretningen er hyggelig med klassiske farver og indslag af klare sommerfarver. Køkkenet er i god forbindelse med stuen, og de to rum har til sammen udgang til 4 terrasser. Den nordre stue med hems er en del af tilbygningen fra 2004. Her er der blevet plads til en rigtig god hems med et dejligt havkig. Der er også en lille sovealkove, som bruges til leg eller en overnattende gæst. Der er 3 gode soverum i huset, så der er op til 7 sovepladser i huset. Dertil er der en mulighed for at indrette anneks eller aktivitetsrum i det fritliggende udhus, der har adgang fra terrassen.

Huset udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med husnummer LN927, og der forventes en udlejning i omegnen af 95-120.000 kr.

I området er der gode aktivitetsmuligheder. Skallerup Seaside Resort har romersk bad, bowling, restaurant og købmand, som der er adgang til. Andre aktiviteter kan være reserveret til centrets gæster. Og ellers lokker Lønstrup, Hjørring og de andre byer i omegnen med shopping. Fårup Sommerland ligger en halv time i bil mod syd, Nordsøen Oceanarium en halv time mod nord, Ørnereservatet øst for Tversted, Råbjerg Mile, Rubjerg Knude, Skagen...

Bemærk at 55-tommers TV, komfur/ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine er udskiftet august 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.