Strandvejen 85F, Lønstrup, 9800 Hjørring

Dejlig førstesals lejlighed centralt i Lønstrup

Vi befinder os i Lønstrup, en af de eneste badebyer helt ud til vestkysten. Vi er 15 km vest for Hjørring, og lige øst for Hjørring kommer E39 forbi. Derfor er der i virkeligheden kun lige godt 2 timer til Aarhus. Dertil er der gode oplevelser i omegnen. Vi kan nævne de mange arbejdende værksteder i byen hos keramikere, glaspustere og smykkekunstnere. Rubjerg Knude Fyr et par km mod syd tiltrækker hvert år langt over 200.000 gæster - og det har ikke mindsket interessen, at fyret i 2019 blev flyttet 70 m væk fra kanten af klinten. Fun Park nær Hirtshals byder på dyr og leg for store og små. Tornby gamle Købmandsgård har legetøj fra farfars barndom og Hirtshals Museum har udstillinger om livet i gamle dage - og om Bjæsk. Tag en flaske Brøndums Snaps med, så går du fra museet med en færdigblandet kryddersnaps.

Lejligheden her ligger i "Klitgaarden" og er en af 12, der er opført i gode materialer i 1990. Bygningen er gulmalet med hvide detaljer og rødt tegltag, og den er tilsluttet offentlig kloak. Beliggenheden lige midt på hovedgaden er så central, som man kan ønske sig, når man ikke gider udendørs vedligehold og godt kan klare sig uden at slå græs. At byens liv er tæt på, er ikke nogen ulempe, for det er til at overkomme at gå hjem, hvis man har været ude en aften. Der er for nogle år siden blevet tilkøbt en højtbeliggende nabogrund, hvor man har mulighed for at sidde på en flot træterrasse dagen lang - og herfra kan man også opleve solnedgangen. Desuden er der et hyggeligt gårdmiljø mellem bygningerne, hvor nogle af lejlighederne har terrasse.

Lejligheden her ligger på første sal og er med 2 soverum på overetagen (2. sal). Første niveau indeholder entre, badeværelse med bruser og en god stue i åben forbindelse med køkkenet. Desuden er der opgang til en lille repos mellem de to værelser, hvor der er blevet plads til et lille skrivebord. Ved indgangen er der en fælles terrasse, der deles af tre lejligheder. I øvrigt har de 12 lejligheder i "Klitgaarden" et fælles vaskerum i kælderen, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler.

Flere af lejlighederne udlejes, men det er frivilligt, om man vil det, eller udelukkende benytte lejligheden til sig selv og måske familie og venner. Der har været tal fremme i omegnen af 40-60.000 i lejeindtægter for et år.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.