Kragemarken 25, Tornby, 9850 Hirtshals

NETOP NEDSAT!

Nøglefærdigt hos Planet Huse kr. 1.538.000,- + byggeforberedelsespakke! Her får du et færdigt hus med inventar, og grund!
Vi er i sommerhusområdet Tornby, lige syd for Hirtshals og med bare 5-6 minutter til centrum af byen og tilkørslen til E39. Det vil sige, at man kan nå til Aarhus på lige omkring 2 timers kørsel. Der er gode oplevelser i området, vi kan bl.a. nævnt Tornby gamle Købmands gaard, hvor man kan se legetøj fra bedstefars barndom, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals viser fisk og havdyr fra Nordsøen, bl.a. den specielt udseende klumpfisk, ved Lønstrup finder man Rubjerg Knude Fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra skrænten og meget andet.

Her er vi i et næsten nyt sommerhusområde, så der er lidt åbent endnu. Derfor er der også etableret nogle små klitter hist og her. Det er enkelt at følge vejene ned gennem området, når man vil gå til stranden. Det er dog lige så hurtigt at tage cyklen og så følge Tornby Strandvej. Stranden er i øvrigt meget bred, idet Tornby er et af de steder langs vestkysten, hvor sandet lægger sig.

Huset er et spritnyt, nøglefærdigt hus, der er fuldt møbleret. Det er klinkbygget med cementstenstag og zinktagrender. Terrassen, der breder sig langs hele husets sydside er i træ og skærmet med et lavt plankeværk. Det giver både privatliv og læ.

Indvendigt er der lyse trægulve. Vægge og lofter er i ludbehandlet eller hvidvasket fyrretræ, og der er lofter til kip overalt, hvilket giver en luftig rumfornemmelse - der er plads til at trække vejret. Der er tre soverum med hver 2 sovepladser, og badeværelset har toilet, bruseniche med glasdøre og et fint skabsarrangement omkring håndvasken, hvor der også kan blive plads til en vaskemaskine.

Der er ikke en udlejningsaftale for huset. Ved fuld dispositionsret for et bureau bør der være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 80-90.000 om året

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.