Kronholmsvej 151, Nr. Rubjerg, 9480 Løkken

Til den store familie eller udlejning

Nørre Rubjerg er et ganske upåagtet sommerhusområde mellem Nørre Lyngby og Lønstrup. Der er ingen købmand eller restauranter, og området er så godt tilvokset, at det er som at være i en skov. Pulsen kommer ned og skuldrene synker lige en anelse, når man kommer hertil.
Der er ca. 6 km til Lønstrup med restauranter, butikker, supermarked og et pulserende liv om sommeren. I Nørre Lyngby er der en sommerkøbmand og et værtshus/bar, der lejlighedsvist sælger lidt mad. Løkken ligger 6-7 km mod syd og her er der også mange aktiviteter, der trækker, bl. a. ActionHouse med gokarts, bowling og lasergames, men Bolcheriet i Løkken kan også noget. Man ser til, mens de dygtige bolchekogere laver bolcher i forskellige farver og størrelser. Derudover byder omegnen på rigtig mange aktiviteter - nok til mange ferier.

Grunden er stort set plan, bortset fra de støjvolde, der er lavet til at give bedre privatliv på grunde, hvortil kommer randbeplantning, der indrammer stort set hele grunden i flere meters højde. Derudover grænser grunden op til områder med høje træer - ligesom hele Nørre Rubjerg er med til at give læ for vestenvinden. Der er en stor græsplæne med masser af plads til boldspil eller vandkamp. Der er flisebelægning hele vejen rundt om huset, og det er værd at bemærke, at huset er meget velegnet til f.eks. kørestolsbrugere med ramper ved dørene, klinkegulve med gulvvarme og uden dørtrin.

Huset indeholder hele tre badeværelser - alle med brusenicher. Det store master badeværelse, der har direkte adgang fra det største soveværelse er meget velegnet for handicappede. Derudover er den store stue i åben forbindelse med køkkenet og med lofter til kip, og huset indeholder hele 5 soverum. På grund af loftshøjden er der også blevet plads til 2 hemse over nogle af værelserne. Disse kan både benyttes til opholds- og soverum. Endelig er der et stort teknikrum med vandvarmer og den teknik, der hører til et jordvarmeanlæg. Her er indrettet med mange hylder og masser af plads til at opbevare havemøbler, hynder, cykler mm.

Bygning 2 er et aktivitetsrum med eget toilet og tekøkken.

Huset udlejes gennem Feriepartner med husnr LK1957 og vil ved fuld udlejning have et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 120-150.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.