Skarntydevej 4, Lønstrup, 9800 Hjørring

Flot lyst hus tæt på det hele!

Sommerhuset ligger centralt i Lønstrup. På kort befinder man sig i hjertet af Lønstrups hyggelige bymidte som byder på et væld af kunsthåndværkere, gallerier og små cafeer. En kort køretur fra huset ligger Skallerup Seaside Resort, som byder på badeland, bowling og måske en tur på hesteryg i området. Rubjerg Knude er et besøg værd, her kan man nyde udsigten fra fyret.

Sommerhuset ligger på en stor plan havegrund. Her er masser af plads til familien at udfolde sig på. Der hører skønne terrasser til sommerhuset. Langs hele den østvendte side af huset, med den lille overdækkede terrasse ved køkkenet. Også den store terrasse ved stuen er skøn og giver god udsigt over området. Få meter fra huset ligger et en stor græsplæne med fælles fodboldmål.

Der er indgang til huset via det veludstyrede køkken fra den overdækkede terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen. Stuen er lys og har loft til kip. Brændeovnen giver en dejlig varme og en hyggelig stemning. Der er udgang fra stuen til husets anden terrasse og en fin udsigt fra til haven gennem de store vinduer. Sommerhuset har tre soverum. To med hver to enkeltsenge og et stort soverum med dobbeltseng og udgang til terrassen. Der er et ekstra toilet samt vaskemaskine og tørretumbler i det udvendige bryggers.

Huset udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med husnummer LN75829. Ved fuld udlejning er der et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 65-75.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.