Strandvejen 11, Tornby, 9850 Hirtshals

Flot, stråtækt sommerhus - totalrenoveret i 2009 - 8 minutter til stranden

Vi befinder os ved Tornby lige syd for Hirtshals, hvor der er 5 km til motorvejstilkørslen ved Horne. Derfor er der faktisk kun to timer til Aarhus og vi ser også mange sommerhusejere komme fra Østjylland. Der er bare to minutters gang til Morfars Køkken, som serverer god mad i rigelige portioner - rigtig mormormad. Der er 7-8 minutters gang til stranden, hvor man på vejen kommer forbi Munchs Badehotel, der blev etableret i 1939 og stadig ejes og drives af familien Munch. Området byder på vandreture i klitplantagen, hvor der er mange gode historier at finde om Yxenbækken, Horsedammen og Hønsebakkerne... og ellers lokker hele Nordjylland med oplevelser nok til mange ferier.

Grunden er stort set plan med græsplæne rundt om huset og et lavt stakit i skel. Der er en del bevoksning, især i skellet mod syd og vest, hvilket er med til at give mere privatliv. Der er ikke mange skridt, hvis man vil have et spil minigolf på campingpladsen, og der er lidt trafik til og fra denne, men der er ikke stress og jag, for alle er på ferie, og det kan næsten mærkes, at skuldrene er sunket lidt ned. Der er lagt fliser hele vejen rundt om huset, så man kan følge solens gang, og plænen er stor nok til både vandkamp og feriekroket.

Det sorte træhus er med vandret beklædning, hvide døre og bondehusvinduer og et flot stråtag. Det oprindelige hus fra 1938 blev kraftigt renoveret og helårsisoleret i perioden 2006-2009, hvor der desuden blev etableret jordvarmeanlæg, så varmen er billig. Tagkonstruktionen blev også ændret, da et stråtag skal have mere hældning end et tag med tegl eller asbest. Det er ganske få elementer(ingen synlige), der er tilbage af huset fra 1938.

Indvendigt er der hvidt - vægge og lofter til kip fremstår som glatte, hvide flader, der her og der har indbygget spotbelysning. De små kviste over stuen har alene den funktion, at de lukker mere lys ind i rummet. Der er lyse flisegulve med vandbåren gulvvarme overalt i huset, og det stilrene køkken har en stor køkkenø med siddepladser på den ene side. Stuen har spiseplads og opholdsstue med gode, magelige møbler og en ganske enkel møblering, der hylder princippet Feng Shui. Der er plads til luft og energi, og efter en ferie her er sindets batterier ladet godt op. De to af soverummene ligger på en kort korridor, hvor der også er adgang til badeværelset. Det ene af dem har desuden direkte udgang til den sydvestvendte terrasse. Det tredje soverum var oprindelig tænkt som redskabsrum, men er isoleret og godkendt som beboelseskvadratmeter. Her er også 2 sovepladser, så huset har i alt 6 sovepladser. Badeværelset har bruseniche, toilet og et fint skabsarrangement omkring håndvasken, hvor der også er blevet plads til en vaskemaskine.

Huset udlejes via Sol og Strand med husnummer 10-6127. Ved fuld udlejning kan der forventes en indtjening omkring 130-150.000 om året.

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.