Kragekæret 13, Tornby, 9850 Hirtshals

Flot sommerhus, der står helt skarpt

Tornbys sommerhusområde strækker sig stort set fra Hirtshals' bygrænse og ned til Tornby Strandvej og klitplantagen. Fra E39 er der nem adgang, enten igennem Horne by eller via motorvejens afkørsel 1 og Ringvejen omkring Hirtshals' sydlige del. Derfor kan man faktisk være i Aarhus på lige omkring 2 timer.
Der er ca. et kvarters gang ned til stranden gennem sommerhusområdet, men vil man tilbringe dagen på stranden, så tager de fleste nok bilen og slæber solstole og køletaske med, og den vej er 2,5 km ned forbi Morfars køkken, campingpladsen med minigolf og Munchs Badehotel. Cirka midt på Strandvejen er der en parkeringsplads, hvorfra der er fine vandreruter i Tornby Klitplantage. Den nyeste blev indviet af Kronprinsesse Mary i eftersommeren 2023. Derudover ligger hele Nordjylland åben med aktiviteter for enhver smag.

Grunden her er plan og i skellene bevokset med en blanding af løv- og nåletræer, så man har meget privatliv både på morgenterrassen mod øst og den store terrasse mod syd. Terrassen mod vest er overdækket og giver et fint kig til solnedgangen. Vil man have det store panorama, hvor solen går ned i vandet, skal man ned på stranden, og det er et nyt billede hver dag. Vejen er blind og der færdes stort set kun beboere fra de andre huse på vejen.

Huset er bygget som et længehus med en vinkel mod nord og syd, så når man ser tagkonstruktionen, så mødes de bærende limtræsbjælker i et kryds midt i huset. Med lofter til kip er der en dejlig, åben atmosfære med masser af lys, til dels også fordi gavlene mod syd og vest har vinduer til kip. De lyse, ludbehandlede trævægge og -lofter skaber en rolig atmosfære og der er god forbindelse mellem stue og køkken, da de kun er adskilt af en halvmur. Møbler i træ og lyse farver er med til at understrege sommerhushyggen. Huset er velholdt både indvendigt og udvendigt. Dels har det ikke været udlejet, dels har sælger ikke fået det benyttet så meget, som de egentlig ville. Det store badeværelse har bruser, spa, sauna og vaskesøjle, og det lille badeværelse har bruser. Der er 3 soverum i stueplan, alle udstyret med en dobbeltseng. Dertil kommer en stor hems med ret god ståhøjde, som må anvendes til fælles soverum for børn, idet der er vinduer, der kan åbnes. det er også et sted, de fleste børn vil elske at opholde sig.

Huset fremstår som nymalet. Alt inventar medfølger naturligvis, ligesom plæneklipper, to sæt havemøbler, stor grill, stor brændebeholdning og diverse haveredskaber.

Der er ikke udlejningsaftale for huset, men det kan forventes udlejet for op mod 80-100.000 om året, hvis det udlejes fuldt ud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.