Tyttebærrenden 5, Harerenden / Lønstrup, 9800 Hjørring

Her bor du højt i klitterne på indlandsklitten - her er ro og fred, flot natur og blind vej - og altid læ og havudsigt - det oplever man sjældent

Dette skønne sommerhus ligger i det helt område nord for Lønstrup, der hedder Harerenden. Dermed ligger det ca. 15 km vest for Hjørring og E39. I Harerenden ejer man 1/240 af området. Der udpeges et areal på ca. 1.000 kvadratmeter som hørende til adressen og alt byggeri skal ligge indenfor et nærmere afgrænset felt på 160 kvadratmeter. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller ethvert andet sted. Fordelene er bl.a. billigere ejendomsskat og frit vandforbrug, og at man ligger i et område, hvor man ved, der er kystsikret og hvor landskabets karakter ikke bliver ændret.
I sommersæsonen kommer bussen en gang om dagen helt ud til vendepladsen ved Kystrenden. På cykel er der 5 minutter til centrum af Lønstrup, eller til Skallerup Seaside Resort, der har masser af aktiviteter for små og store. Der skal naturligvis betales for nogle, men andre har fri adgang, f.eks. til junglestien, MTB-sporet og legepladsen. Desuden Bowlingcenter, pub, købmandsbutik og restaurant.

Det hjørne af fællesgrunden, der hører til dette hus, er lidt speciel, idet den ligger lidt oppe ad indlandsklitten, så selv om man ikke er i en af de første rækker, så har man en fantastisk havudsigt fra huset. Vejen er blind, så der kommer kun gæster til et nabohus på vejen. Der er mange stier ned gennem området, men ingen af dem kommer forbi her. Den store terrasse vender mod sydøst, for at huset kan give mest muligt læ til solbadning og hygge, og den er fuldstændig ugenert. De eneste besøgende her er rådyr, fasaner og harer - og indimellem græsser der køer eller heste på skråningerne. Derudover er der naturligvis en terrasse mod havudsigten. Den er delvist indhegnet med en glasvæg, så man får læ, uden at miste udsigten.

Huset er specielt på flere måder. Dels er det lyserødt udvendigt, dels er det faktisk på hele 103 kvadratmeter, selv om vedtægterne siger, at huse kun må være 100 kvadratmeter. Det var bygget, da vedtægten blev lavet, derfor er det godkendt til denne størrelse. Ejendommen er bygget i en vinkel, hvor den ene fløj ligger lavere i terrænet end den anden. Den øvre del indeholder entré, stor stue med panoramavinduer og gode udsigtspladser mod de 180 graders havudsigt, køkken i åben forbindelse med stuen, bad samt 2 værelser. Den nedre del indeholder en dejlig TV-stue med ovenlys samt 2 værelser.

Huset har aldrig været anvendt til udlejning, men benyttes af ejerne og deres familie som den faste base i næsten hele sommerhalvåret. Derfor indeholder det også noget inventar, som ikke vil følge med i en handel. Det drejer sig blandt andet om nogle lamper, arbejdsbord, musikanlæg og en del af malerierne i huset. De mange ovenlys fortæller, at huset er et kunstnerhjem, og der medfølger naturligvis et staffeli. I øvrigt vil der blive lavet en liste over det inventar, der ikke medfølger.

Hvis huset var til udlejning gennem et bureau og stod til fuld disposition hele udlejningssæsonen, vil der være en indtjening i omegnen af 100-110.000 om året.

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.