Rævlingevej 8, Tversted, 9881 Bindslev

Nær by og strand

Vi er i Tversted, en lille by på Nordjyllands nordkyst mod Tannisbugten. Der er en dejlig badestrand og et kyggeligt bymiljø med god og afslappet feriestemning langs Tannisbugtvej, der er hovedgaden gennem byen. Her befinder vi os på en sidevej til Østervej, som er en gennemgående vej til sommerhusområderne mod øst og helt ud til holdepladsen ved Tversted-søerne. De er værd at se, og har man mod på en lidt længere travetur, kan man gå ned til stranden, eller følge stien mod Østerklit Stokmølle, der er den eneste tilbage af sin art i Danmark. Derudover er der udflugtsmuligheder til mange ferier indenfor en radius på en halv til en hel time.

Vi har en plan grund med græsplæne og randbeplantning af forskellige træer og buske. Den er sidste grund på en blind vej. Indkørslen er belagt med granitskærver. Lige nord for grunden går der en sti ned gennem sommerhusområdet til stranden, hvor man kun kommer på en vej på en ganske lille del af ruten. Stiens længde er lidt over en km.

Det røde træhus har tag i fibercement og hvide plasttagrender. Døre og vinduer er hvidmalede. Indvendigt er der hvidmalede vægge og lofter i rustik-brædder. Som en lille kontrast er vindueskarmene indvendigt malet lysegrå. Der er vinylgulve afvekslende med tæpper i opholdsstuen og trægulve i soverummene.
Huset er totalrenoveret i 2014: køkken og bad er totalistandsat og grundplanen blev ændret en del, ligesom det store værelse og deportummet til højre for fordøren blev tilbygget

Køkkenet er i helt åben forbindelse med stuen og har naturligvis både opvaskemaskine og mikroovn. Badeværelset har bruser og vaskemaskine.
Der er 3 soverum, et med dobbeltseng, et med to enkeltsenge og et med en sovesofa. Det sidste er næsten en ekstra stue, som huset er indrettet nu.
Sidst men ikke mindst, så er der en dejlig overdækket terrasse, som gør det muligt at sidde ude selv efter solnedgang om sommeren, da der kun er 1 åben side

Ejendommen udlejes gennem Feriepartner Tversted med husnummer TV1551. Hvis huset var fuldt udlejet, bør der være en indtjening i størrelsesordenen 70-80.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.