Strandvejen 32, Tornby, 9850 Hirtshals

Investeringsejendom

Tornby er det første sommerhusområde mod syd, når man kommer fra Hirtshals. Der er dagligvarebutikker i Hirtshals, men også i Sdr. Tornby, hvor man også kan opleve Tornby gamle Købmandsgård. Her er trælegetøj fra "da far var dreng" og en udstilling med mange sjove ting, gammeldags købmandsvarer, og hjemmebagt "Søsterkage" i dagligstuen. Der er masser af oplevelser i omegnen, som Hirtshals Oceanarium, havnen, Ørnereservatet i Tuen, hyggelige Lønstrup med smalle og krogede gader og mange kunsthåndværkere, shopping i Hjørring, Skagen, Rubjerg Knude Fyr... Stranden ved Tornby er meget bred og gå over i klitter, der bølger sig opad. Der har ikke forekommet kysterosion i Tornby

Ejendommen ligger på offentlig, asfalteret vej, bare 5 km fra motorvejstilkørslen til E39, så der er faktisk kun cirka 2 timer til Århus. Huset er tilsluttet almen vandforsyning og der er spildevandskloakeret. Der er centralvarme med oliefyr og desuden to brændeovne, så man kan spare lidt på den dyre olie. Ejendommen er muret med fuld kælder, stueetage og fuldt udnyttet overetage. Der er udvendige trapper og balkoner i træ og rødt tegltag. Murværket er hvidt med sort sokkel. Træværket er sortmalet. På bagsiden er der en flisebelagt terrasse og en græsplæne med randbeplantning af høje løvtræer. Der er parkering til 2-3 biler. Huset udlejes gennem Sol og Strand og har ofte 2-3 familier ad gangen, da det har 16 sovepladser. Det burde kunne trække en indtjening ved fuld udlejning på 200-225.000. Begrænser man antallet af sengepladser til 10, burde det stadig kunne udlejes for ca. 150-170.000.

Indvendigt er ejendommen totalt gennemrenoveret de senere år. Lyse listelofter og fyldningsdøre, trægulve, køkkener med vinylgulve, vægge med hvidmalet glasvæv, badeværelser med smukke lyse klinker og en selvstændig wellness-afdeling med spa og sauna.
Stueplan indeholder dagligstue, stor spisestue, køkken, baggang, 2 soverum, badeværelse og spa-afdelingen. Førstesalen indeholder repos med adgang til næsten alle rum, en stor opholdsstue, 5 soverum, et lille badeværelse med brus og et gæstetoilet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.