Klitvej 8, Nørlev Strand Syd, 9800 Hjørring

SUPER HUS MED GOD HAVUDSIGT - FLOTTE RAPPORTER

Huset er sort, klinkbygget og med listepaptag. Der er hvide døre og vinduer, og tagrender og -nedløb er i zink. Der stod et hus på grunden fra 1960, men en om- og tilbygning i 2004 endte med, at der blev bygget helt nyt i stedet. Dette fremgår også af kommunens arkiv. Der er hvide gipsvægge, lyse, ludbehandlede rustiklofter, nogle steder med spotbelysning, trægulve og stort åbent køkken med indbygningsovn, keramisk komfur, opvaskemaskine og god plads til hele familien. Konstruktionen med en stor limtræsbjælke til at bære taget giver en dejlig luftig rumfornemmelse. Der er 3 soverum i huset, hver med 2 sovepladser. Desuden er der en god hems med vindue, hvorfra der også er havkig mod nord, i retning af Hirtshals. Den må bruges til leg og ophold, men kan også være en ekstra soveplads i en snæver vending. Endelig er der et stort badeværelse med spa.

Grunden er nogenlunde plan med krat af langtvoksende græs og forskellige buske på flere sider af huset. På østsiden af huset er der slået græs, så der er plads til parkering og måske lidt boldspil - eller hvad med en omgang "feriekroket" - det er når man stiller buerne op på 25 kvadratmeter, i stedet for de 100, der er normalt. Der er en flisebelagt gang fra vejen og en trappe med 5 trin op til terrassen, der ligger lidt højere. Terrassen breder sig næsten hele vejen rundt om huset og er indhegnet med et lavt stakit. Man kan se vandet næsten hele vejen rundt om huset. Mod vandet er der et stykke af terrassen, der er overdækket, og herfra er det en fryd at betragte solnedgangen. Som vi plejer at sige: du har ikke set en solnedgang, før du har set solen gå ned i vandet.

Huset udlejes via Sol og Strand med husnummer 10-8180 og genererer årligt en indtjening i omegnen af 130.000 til sælger før skat. Se eksempel på skatter på hjemmesiden under "Om køb og salg".

Fra parkeringspladsen ved toppen af stenalderkystskrænten har man en dejlig udsigt over Nørlev Strand. Det ser hyggeligt ud med de mange flagstænger, hvor Dannebrog blafrer, fordi "familien Danmark" fejrer, at de er i sommerhus. Straks man drejer af fra Nørlev Strandvej synker skuldrene et par millimeter, og man kommer i feriestemning. Bilen bevæger sig næsten kun i gangtempo mellem feriegæsterne på vej til eller fra stranden, og der er tid til at hilse på hinanden. Området liger bare et kvarters kørsel fra Hjørring, og med en tilkørsel til E39 øst for Hjørring er der ikke mere end et par timer til Aarhus. På cykel er der cirka et kvarter til Lønstrup, hvor der er mange butikker og gode restauranter. Tættere på ligger Skallerup Seaside Resort, som har nogle aktiviteter, der kan benyttes af folk udefra, som restaurant, købmandsbutik, mountainbikerute, junglesti, og andre aktiviteter, der skal betales for. I øvrigt er der gode seværdigheder i området, som bl.a. Rubjerg Knude Fyr, Bunkermuseet og Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, men også mere ukendte ting, der kan tiltrække. Besøg f.eks. Tornby gamle købmandsgård, som har legetøj fra bedstefars tid - og husk, at der er kaffe og søsterkage med i entréprisen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.