Novembervej 6, Skal Klit, 9800 Hjørring

Lækkert hus - hævet udsigtsstue med havkig.

Nørlev strand er det lave marine forland, der ligger foran stenalderkystskrænten, som vi i daglig tale kalder indlandsklitten. Vi befinder os i Nordjylland, nærmere bestemt ca. 15 km nordvest for Hjørring, hvor E39 giver nem adgang til resten af landet. Der er gennem de senere år gennemført kystsikringsprojekter, sådan at der er kontinuerlig kystbeskyttelse hele vejen fra Lønstrup til Nørlev Strandvej. Derfor er fremtiden totalt sikret for dette område. Hvis man laver en lille pause på parkeringspladsen på Nørlev Strandvej og kigger ud over området, har man dels en dejlig havudsigt, dels en herlig udsigt over et område, der med ét ord kan karakteriseres som HYGGE.

I området er der mange gode attraktioner for familier. Vi kan nævne Rubjerg Knude Fyr, der hvert år tiltrækker mindst 200.000 gæster, der vil opleve naturens kræfter - og se fyret på den nuværende placering, efter det blev flyttet i 2019. Tornby gamle Købmandsgård viser legetøj fra bedstefars grønne ungdom og købmandsvarer fra gamle dage - husk: der er kaffe og søsterkage med i entréen. Tornby Klitplantage har vandrestier og MTB-spor, Skallerup Seaside Resort har romersk bad, vandland, tennisbaner, junglesti, besøgslandbrug og en hel del aktiviteter, der kan benyttes mod betaling for gæster, der ikke bor i centret. Længere væk lokker Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet i Tuen...

Grunden er let kuperet og til dels bevokset med krat af hyben, gråris og nåletræer. Der skal ikke slås græs, da træterrassen breder sig næsten hele vejen rundt om huset. Indkørslen er belagt med sorte granitskærver. På bagsiden af huset er der en udendørs bruser, så man nemt kan få skyllet saltvand og sand af efter morgendukkerten. Der er kun få hundrede meter til stranden ad stierne gennem landskabet.

Det sorte træhus har mahognifarvede vinduer, listepaptag og zinktagrender. Der er udendørs belysning på strategisk gode steder. Indvendigt tiltrækkes man straks af det store rum med panoramavinduerne mod vandet. Her er stue og køkken i åben forbindelse og med adgang via en vindeltrappe er der en hævet udsigtsstue, hvorfra der er en rigtig flot havudsigt. Huset indeholder tre soverum og desuden er der indrettet et ekstra soverum i det tidligere redskabsrum til carporten. Der er et lille badeværelse med brus og et større badeværelse med brus, 2-personers hjørnespa og sauna. Der er klinkegulve med gulvvarme i køkken, opholdsrum og badeværelser. Soverummene har trægulve. Alle vægge er hvide eller i helt lyst træ og lofterne er i lyst træ. Den hævede udsigtsstue har trægulv.

Ejendommen udlejes gennem Novasol med husnummer A05100. Der er en god udlejning - 160-180.000 til ejer i gennemsnit over de seneste par år.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.