Skarntydevej 7, Lønstrup, 9800 Hjørring

5 min. til by og vand - arkitekttegnet tvillinge-hus med plads til den store familie

I den hyggelige badeby, Lønstrup, på Nordjyllands vestkyst finder du TWIN-House - et spændende tvillingekoncepthus, skabt til hyggelige feriestunder med god plads til den store familie eller flere generationer der vil nyde ferien sammen - men også hver for sig.

Det sorte, arkitekttegnede træhus er opført i foråret 2022 og består af 3 enheder - i midten et lækkert køkken-alrum med sofa og plads til alle omkring spisebordet - og i begge sider er der separat badeværelse med bruser, et soveværelse med dobbeltseng, en opholdsstue/soverum med dobbeltseng og en sovehems, hvor f.eks. et par teenagere kan få en hyggelig hule. Huset egner sig derfor rigtig godt, hvis man er en stor familie eller er flere generationer, der tager på ferie sammen, og som også gerne vil have mulighed for lidt praktisk hver-for-sig tid. Der er træterrasse hele vejen rundt om huset, en stor overdækket terrasse i forbindelse med den fælles opholdsstue.

Et hus med gennemtænkte løsninger Huset har liste-paptag, loft til kip og sorte vinduer og døre i alu på ydersiden og træ indvendigt - stiligt og vedligeholdelsesvenligt i et. Væggene er beklædt med moderne akustik trælister, der skaber stemning og et unikt lyd- og indeklima i de højloftede rum.

Der er rigtig gode lysforhold i alle rum, i gavl mod syd er der vinduer til kip og i begge hemse er der praktisk udluftning og kig til stjernehimmel gennem Velux tagvinduer. Begge badeværelser har i øvrigt direkte udgang til det fri, og i kombination med to udebrusere er det nemt at skylle saltvand og strandsand af, inden man lægger sig i solen på terrassen.
Huset opvarmes miljø- og økonomivenligt med moderne luft/vand varmepumpe, og alle rum har gulvvarme.
TWIN House ligger afskærmet med adgang fra en blind vej. Mod sydvest er der fyrretræ-beplantning og sælger har tilføjet små Vesterhavs-klitter, som sammen med et flisebelagt grill-område og bålplads er med til også at skabe et unikt uderum med masser af feriestemning.

Huset er tilmeldt udlejning ved Sol og Strand, og der bør kunne budgetteres med en indtjening i størrelsesordenen 120-140.000 til ejer før skat.

Lønstrup er fuldt af liv året rundt
Om I er til strandhygge, vandreture langs Vesterhavet, en tur på cykel i det bakkede landskab eller mere til kultur og kunsthåndværksoplevelser, så har Lønstrup det hele.

Lønstrup er en charmerende by, ikke kun om sommeren, så turister finder vej året rundt og med over 600 fastboende er der liv i byen hele året. Spar-købmanden har åbent med fuldt sortiment hele året og mange kunsthåndværkere, smykkekunstnere, keramikere mv. har slået sig ned i byen. Her arbejder de om vinteren og sælger vinterens produktioner i løbet af sommeren. Der er en dejlig afslappet stemning i byen, og man kan godt mærke, at det er et feriested. I omegnen er der masser af oplevelser - nok til mange ferier. Vi kan nævne Fårup Sommerland en halv time mod syd, Rubjerg Knude Fyr lige syd for byen (det der helt unikt blev flyttet i 2019), Nordsøen Oceanarium en god halv time mod nord, Tornby gamle Købmandsgård har legetøj fra bedstefars barndom, Skallerup Seaside Resort har gode og flotte faciliteter, og nogle af dem kan benyttes af udefra kommende gæster mod entrébetaling, stranden indbyder til lange traveture, Hjørring og Hirtshals lokker med shoppingmuligheder, og der er såmænd heller ikke langt til Ørnereservatet i Tversted - eller Skagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.