Løbet 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

Nær by og strand - FLOT UDSIGT

Velkommen på Løbet 5 - Top lækkert og fuldt udstyret sommerhus som tilbyder luksus til hele familien

Her er vi på toppen af Lønstrup. Mod syd er der kig til Rubjerg Knude fyr, mod vest er der hav, og mod nord og øst breder Lønstrup sig med flere sommerhusområder af forskellig karakter. Byen har gode restauranter og butikker, smalle gader - og mange turister om sommeren. Der er næsten 600 fastboende i byen, og der er mange af butikkerne, der har åbent hele året, hvor man f.eks. ved kunsthåndværkerne kan være heldig at se på, mens der arbejdes i værkstedet.

Grunden er plan med en lav vold i skellet, som ikke forstyrrer udsigten, og udlagt med græsplæne, så der er fin plads til boldspil eller vandkampe. Der er delvist overdækkede og delvist indhegnede træterrasser på 3 sider af huset, så man kan følge solen fra tidlig morgen til sen aften. Har man ikke lyst til at gå til stranden for at bade, kan man nyde udsigten fra den store udespa på terrassen. Og lad det være slået fast med syvtommersøm: man har ikke set en solnedgang, før man har set solen gå ned i vandet. Selv om man har set hundredevis af solnedgange, så er billedet nyt hver gang.
Stort nybygget sommerhus i flot klinkbeklædning. Huset er sortmalet, ligesom vinduer og døre, som er træ/alu, herudover kobbertagrender og inddækning. Listetagpaptag med 45 graders hældning, hvilket har givet plads til 2 hemse, der begge har god ståhøjde, Dertil er der 3 soverum, en stor, åben stue i rigtig god forbindelse med det flotte køkken, 2 badeværelser og et stort aktivitetsrum med billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Hvor det er muligt, er der vinduer helt op i kip. Der er lamelgardiner i opholdsrummene og rulle- eller plisségardiner i soverummene. Alle soverum har i øvrigt egen terrassedør.
Indretningen af huset er moderne og med komfort i højsædet. Hvide vægge, Troldtekt akustiklofter til kip, gulve i lyst laminat og flotte klinker i bad. Der er gulvvarme i hele huset som drives af top luft/vand varmepumpe. Herudover luft/luft til komfort køl på de varme dage. Indretning i lyse farver og naturtræ - i øvrigt med en del upcyclede møbler og indretningsdetaljer. Alt i alt et helt igennem harmonisk og velindrettet hus.
Ejendommen udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med husnummer LN1842. Ved fuld dispositionsret for bureauet er der et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 250.000.

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.