Nørre Knoldevej 28, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

Flot nyt hus med fuld havudsigt fra stue, køkken og terrasse

Skallerup Klit er betegnelsen for et meget stort område, der egentlig strækker sig fra Harerenden nord for Lønstrup og helt nordpå til Nørlev Rigkær.
I det daglige er det dog kun husene på toppen af indlandsklitten, der benævnes Skallerup Klit - og så feriecentret Skallerup Seaside Resort. Og lad det være sagt med det samme, Skallerup Seaside Resort er et af Danmarks allerbedste feriecentre og der er masser af aktiviteter, der også kan benyttes af sommerhusejere/lejere i området. Her er købmand, restaurant, pizzeria, vandland, tennis og badmintonbaner, MTB-spor, junglesti og meget mere. Og resten af Nordjylland ligger åben med oplevelser af enhver art - nok til mange ferier i det nordjyske. Her kan vi bare nævne Lønstrup med smalle og snoede gader og Rubjerg Knude fyr, der for nogle år siden blev flyttet 70 meter væk fra kanten af kystskrænten.

Grunden ligger i en nyere udstykning. Det vil sige, at noget af området stadig er åbent, mens der andre steder er mere bevoksning. Det vil også sige, at der er en fantastisk havudsigt. huset har 2 terrasser. Den mod nordvest har havudsigten og aftensolen. Den indhegnede terrasse/solgård vender mod sydøst og har masser af sol indtil midt på eftermiddagen. Her står desuden en ude-spa, så hvis man ikke gider gå ned til vandet, så kan man stadig bade.

Det sorte træhus har vandret beklædning. Det er malet sort og vinduer og døre er ligeledes sorte. Huset har ensidig taghældning med vinduer både højt og lavt mod solen, så der trækkes mest muligt lys ind i huset. Taget er et listepaptag, som faktisk er et rigtig godt valg til husets specielle arkitektur. Huset er i tre fløje. Den midterste vender øst-vest og derfra går der en fløj mod syd og en mod nord, hvorved der er skabt de to hjørner til terrasse og solgård.

Indvendigt er der højt til loftet. De høje vinduer har speciallavede lamelgardiner, så man kan "skrue ned" for solen, hvis det er nødvendigt. Troltektplader i loftet og akustikpaneler på væggene er med til at holde lydniveauet i bund. Der er flotte flisegulve i opholdrum og badeværelser, mens soverummene har trægulve. Over nogle af værelserne er der lavet hems, som har endnu bedre udsigt end stueetage og terrasse. Her er også god ståhøjde, så rummene kan være fine opholds- og udsigtsstuer - eller måske også ekstra sovepladser. Der er 4 soverum og 2 badeværelser.
Huset opvarmes med en varmepumpe, der ganske vist drives med el, men stadig giver en meget billig varme i forhold til elradiatorer.

Hvis huset var fuldt udlejet, ville der være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 225-250.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.