Draget 4, Lønstrup, 9800 Hjørring

En sommerbolig, der har alle egenskaber til en optimal ferie for alle aldre

Vi befinder os i den sydlige del af Lønstrup og omkring 10 minutters gang fra centrum og den nærmeste trappe ned til stranden. Lønstrup er en lille badeby med omtrent 600 indbyggere. Der er stort supermarked, et bredt udvalg af restauranter og butikker med tøj og kunsthåndværk af næsten enhver art.
Et par km mod syd troner Rubjerg Knude Fyr - sikret for de næste mange år af Murer-Kjelds arbejde i 2019, hvor det blev flyttet 70 meter væk fra kysten. Hele Nordjylland ligger åben for oplevelser nok til mange ferier. Med en køretur på under en time kan man nå næsten hele landsdelen, lige fra Skagen til Vester Thorup.

Grunden er plan med undtagelse af lave volde ved skellene, som er med til at give mere privatliv på grunden. Der er en stor græsplæne, som både anvendes til parkering og boldspil.
Der er en fin, indhegnet morgenterrasse mod sydøst. Den store terrasse vender mod nord og vest og har den flottest tænkelige udsigt til solnedgangen. Begge terrasser er indhegnet med lave stakitter. Den store terrasse har adgang til den overdækkede terrasse.

Det store, flotte hus har sort beklædning, mahognivinduer, listepaptag og er overalt udført med den bedste finish og i de bedste materialer.
Indvendigt er der en åben planløsning med et stort køkken i god forbindelse med en stue, der har lofter til kip. Dette medfører også, at der er god kontakt til overetagen, som har en stor repos med TV-stue og balkon, der vender ud over stue og køkken. Huset er bygget på en måde, så det har været muligt at øge lysindfaldet i overetagen markant.

Det lille bad har håndvask, toilet og bruser. Det store "velværelse" tillige et fritstående badekar og en fantastisk brusekabine med diverse dyser, mulighed for dampbad, massage mv. Der er i alt 5 soverum. De to ligger ovenpå, hvor der på repos'en også er en TV-stue.

I garagen er der indrettet bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og dertil er der en stor, glasoverdækket terrasse. det er et dejligt opholdssted, især om aftenen, fordi overdækningen er med til at holde på dagens varme. Huset har vandbåren gulvvarme - endda også i garagen.
Alt i alt har vi her en sommerbolig, der har alle egenskaber til en optimal ferie for alle aldre.

Huset har aldrig været udlejet, men hvis det var til disposition hele udlejningssæsonen, ville der være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 200-225.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.