Østervej 27, Tversted, 9881 Bindslev

Nyt hus i gode materialer.

Vi befinder os i Tversted på Nordjyllands nordkyst mod Tannisbugt, mellem Hirtshals og Skagen. Området er elsket af turister og stemningen i byen minder så meget om stemningen i Skagen, at byen i folkemunde kaldes Bette-Skagen. Der er turister i området hele året, men naturligt nok færre udenfor sæsonen. Byen har butikker og restauranter i flere prislejer, stort supermarked, 2 campingpladser, den ene med badeland og minigolf, der kan købes adgang til af alle. Sidst med ikke mindst, så er der flere ishuse, der har en godmodig kappestrid om Danmarks største isvaffel. I 2023 er der åbnet endnu et ishus - med Danmarks bedste Guf. Det må nok komme an på en smagsprøve!

Grunden er stort set plan med høje træer mod øst og god afskærmning. Der er en stor græsplæne med flere legeredskaber - og der er mange gode gemmesteder, hvis man har vandkamp rundt om huset. Terrasserne er skærmet med et stakit, så der er mange kroge med mulighed for både sol og læ. Omkranset af lave buske er der også en flisebelagt bålplads med bænke hele vejen rundt, så en snobrødsdej vil ikke være af vejen til en hyggeaften.

Det nybyggede hus er sortmalet og bygget op med vandret beklædning, hvide VELFAC vinduer og døre i træ/alu med 3-lags glas, zinktagrender og listepaptag. Rundt om soklen er der dels en smal rende med sorte granitskærver, dels en flisebelagt sti rundt om huset. Det vil sige at beklædningen har de bedste forhold. Man behøver ikke bruge ukrudtsbrænder og græsset gror ikke op og kan forstyrre beklædningen med fugtgener.

Indvendigt er det centrale rum den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet, som kun er adskilt med en række underskabe. Rummet har lofter til kip med akustikplader og væggene fremstår i hvid rustik eller sandfarvede gipsvægge(vådrum). Køkkenet er et SVANE-køkken med hovedsageligt skuffer og alu håndtag. Bordpladen er i grå laminat. Der er lyse gulve i egelaminat med gulvvarme overalt i huset. Badeværelserne har naturligvis flisegulve med guvlvvarme Det store badeværelse har en indbygget håndklædetørrer under vinduet, brus, spa og sauna og det lille har bruseniche.
Der er 3 soverum i huset, så der kunne godt være plads til 2 familier eller 3 par på ferie sammen. Stilen i huset er enkel og ganske klassisk for sommerhuse i Danmark. Sorte lædermøbler i god kvalitet og med borde i naturtræ eller malet i farver, der matcher indretningen i øvrigt. Værelserne har lidt hver sin kontrastfarve med disney-motiv på væggene og lamper og sengehylder, der matcher motivet. Den store hems ovenpå giver god plads til leg og ophold for børn, og med ovenlysvinduet er det et dejligt sted at opholde sig. Her er også 2 sovepladser.

Det nybyggede hus er tilmeldt udlejning ved Dancenter indtil 31/12-2023, og der foreligger ikke historiske tal. Ved fuld udlejning er der et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 120-140.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.