Tannisbugtvej 81, Tversted, 9881 Bindslev

Hyggebo i Tversted - nær vand og by - og helt rolig beliggenhed

Vi befinder os i Tversted, en dejlig badeby ved Nordjyllands nordvendte kyst mod Tannisbugten. Der er et kvarter til motorvejen ved Hirtshals, en halv times kørsel til Skagen, og det meste af Vendsyssel kan nås på under en times kørsel, så der vil være oplevelser til et hav af ferier. De udstrakte klitplantager både øst og vest for byen har masser af vandre- og cykelstier, Tverstedsøerne og Østerklit Stokmølle ligger perfekt for en udflugt, Ørnereservatet byder på imponerende opvisninger med rovfugle, lige fra jagtfalk til havørn og kondor - vi kunne fortælle længe om de mange oplevelser.

Den store grund er plan og græsbevokset med enkelte buske og træer udover de graner, der står i naboskellene.Der er en træterrasse, der strækker sig fra østsiden af huset og rundt til den største terrasse, der strækker sig langs hele husets facade mod vest. Adressen er på Tannisbugtvej, som er byens hovedgade, men man kører ind ad en lille stikvej, der kun fører til dette hus, så beliggenheden er fuldstændig ugenert. Indkørslen langs det østlige skel fører til en carport, der ligger i det nordøstligste hjørne af grunden.

Det gule fritidshus er klinkbygget i det, der kaldes blokhusbrædder, som har en buet yderside. Vinduer, døre og tagudhæng er hvidmalede og taget er i fibercement. der er flisegulve i hele huset og vægge og lofter er i lys, ludbehandlet fyrrustik. Husets centrale rum er stuen, som er i åben forbindelse med køkkenet og har en god spisekrog og naturligvis direkte udgang til terrassen. Dertil indeholder huset 3 soverum med i alt 6 sovepladser samt et badeværelse med bruser og et stort bryggers. Huset opvarmes med el, hvortil kommer en lille Morsø-brændeovn, der giver mere varme, end man kan forestille sig.

Huset udlejes ikke. Hvis det var fuldt udlejet ville der være en indtjening til ejer på omkring 60-80.000 om året til ejer.Det er værd at bemærke at de første 44.500 er skattefrie, ligesom 40 % af resten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.