Kløvervej 23A, Tversted, 9881 Bindslev

Herlig villa centralt for by og vand. Stueetagen er udlejet.

Ejendommen omfatter Kløvervej 23 A og B. Stueetagen (A)er på 98 kvadratmeter og overetagen (B) på 65. Stueetagen er udlejet, men overetagen er ledig til hurtig overtagelse. På sigt kan lejer opsiges, så man selv har råderet over hele ejendommen.

Haven er med hække mod naboerne og åbent mod gaden - som er en blind vej. Udover en stor græsplæne er der et par staudebede og enkelte fritstående træer. Fra enden af den blinde vej er der en sti til hovedgaden, så det er nemt at gå en tur til stranden - det varer måske 10 minutter at gå derned.

Tversted er en hyggelig badeby med liv hele året, da der er over 500 fastboende. Året igennem er der også mange turister i byen, der tiltrækkes af stranden, stemningen - og måske ishusene langs strandvejen. Her sælger de Danmarks måske største isvaffel. Man behøver ikke aftensmad, hvis man spiser den op. Resten af Nordjylland ligger naturligvis åben med oplevelser til mange ferier.

Bolig A: Stueetagen indeholder stue, separat køkken, badeværelse, et soveværelse og et gennemgangsværelse/kontor med adgang til bryggerset, som er fælles med overetagen.

Bolig B: Overetagen er indrettet med stue og køkken ud i et - med adgang til en balkon, der vender mod øst, 2 soverum med skråvægge og et badeværelse med brus. Der er trappe op fra en lille baggang i tilknytning til bryggerset.

Andre, fælles rum i huset: I den bageste ende af garagen - bag det fælles bryggers - er der et ekstra værelse, der dog i BBR-meddelelsen er anført som disponibelt rum.
Fra bryggerset er der adgang til en ganske ugenert, delvist overdækket terrasse, der vender mod vest.

Helårs- eller fritidshus: Husk at i Tversted er der ingen bopælspligt, så ejendommen kunne også benyttes som fritidshus - eller til udlejning til feriegæster. Hvis huset var indrettet til udlejning og blev anvendt som sådan, ville der være et indtjeningspotentiale omkring 125-150.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.