Ålevej 1, 9881 Bindslev

Stor villa med god beliggenhed i roligt kvarter

Bindslev er en mindre by i det nordlige Vendsyssel med lidt over 1.000 indbyggere. Mod nord er der nogle få kilometer til Tversted og sydpå er der ligeledes nogle få km til Sindal, hvorfra det er nemt at pendle til Hjørring eller Frederikshavn, da der er togforbindelse begge veje. Toget kører de fleste gange både til Skagen og Aalborg, evt. med et skift undervejs. Der er flere indkøbsmuligheder i Bindslev, ligesom der er skole, idrætsforening og spejdere i byen. Et yndet udflugtsmål lige uden for byen er den fine fisketrappe ved Bindslev gamle elværk, hvor Uggerby Å forhen gav strøm til det gamle elværk. Turister lejer ofte kanoer til sejlads på Uggerby Å, og der er gode forhold på begge sider af fisketrappen, så man kan sejle til Mosbjerg, Uggerby eller helt til stranden i Tannisbugten.

Der hører en stor have til huset her på Ålevej, godt 1.200 kvadratmeter, som består af en bred, flisebelagt indkørsel til den dobbelte garage, have med lidt hæk, staudebede og højere træer og naturligvis en god terrasse, ligesom huset har balkon mod vest i gavlen på første sal. Rundt langs huset er der etableret stenbed, så man har en flot afgrænsning af bygningen.

Huset er en rødstensvilla i to plan med gavle beklædt med træ og tag i fibercement. Træværket er malet gråt og vinduer og døre står i hvidt. I stueplan indeholder huset en stor stue med åben forbindelse til køkken og gangareal med opgangen til førstesal. Desuden to værelser, badeværelse og bryggers. Ovenpå er der en stor stue med udgang til balkonen, 3 værelser og et badeværelse. Begge badeværelser har bruser, toilet og et skabsarrangement.
I øvrigt er huset indrettet med helt lyse trægulve, ludbehandlede rustiklofter, hvide vægge. Hvidevarerne i køkkenet har stålfronter og det store amerikanerkøleskab har skænkested med iskoldt vand.

Husets fremstår helt skarpt, som efter en nyligt overstået totalrenovering.Det er ideelt for den store familie. I stueetagen er der et soveværelse og et mindre kammer, der pt. anvendes som walk-in closet, men som også ville være ideelt for det mindste barn. De større børn vil nyde at have værelser ovenpå med den store stue.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.