Sigynsvej 3, Hjørring, 9800 Hjørring

VILLA MED ALT I UDSTYR!

I det populære Gudekvarter i Ulvegravene er denne gennemmoderniserede villa beliggende på lukket sidevej. Her er kort afstand til vuggestue, børnehave og skole. 5 min gang til naturen og stisystemerne til Kilden, Svanelunden og centrum af Hjørring By. Skal der købes ind, er der en kilometer til Rema og A-Z og lidt længere ind til Bispetorv og Metropol, hvor det er nemmest at parkere, når der skal shoppes igennem.
Hjørring har flere folkeskoler, gymnasium, Tech College, sygeplejerskeuddannelse og seminarium, og skulle man ønske sig en uddannelse, der ikke fås i Hjørring, så er der 5-6 minutter til stationen, hvorfra der er gode forbindelser til Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg.
Adgang til motorvejen er nem og nås på kun 5 min.

Dejlig lukket have med vel nok en af områdets største rhododendronbuske. Her er fuldstændig privat i den store sydvestvendte forhave hvor huset store terrasse indbyder til afslapning i loungemøbler, grillhygge eller en tur på trampolinen. Det hele kan nydes til lyden af din yndlingsmelodi fra de indbyggede højtalere på den overdækkede terrasse. Herudover nem og næsten vedligeholdelsesfri baghave udlagt med græs og med hæk på 2 sider. Mod nord ligger husets indkørsel med ekstra holdeplads ved vejen og stakit mod naboen. En nem have hvor robotplæneklipperen klarer græsset, så tiden kan nydes på terrassen.

Villaen er gennem renoveret og moderniseret i 2015-2016. Der bydes velkommen i husets entré, hvor man har adgang til bryggers med vaskemaskine og tumbler i behagelig arbejdshøjde. Her er skabsplads og ekstra håndvask til det grove. Fra entreen er der direkte indgang til husets meget store køkken/alrum og stue i et. Dog er stuen anlagt i den ene vinkel af huset, så man får fornemmelse af en smule opdeling til huset spiseafdeling på den anden side af husets samlingspunkt - Den store køkkenø med quooker og håndvask. Her er plads til hygge, lektielæsning eller et godt glas vin fra vinkøleskabet, mens maden laves. Der er 2 børneværelser adskilt af et badeværelse. Begge værelser er med indbyggede skabe. Stor master afdeling med soveværelse med aircondition til de lune sommernætter. Soveværelset har egen udgang til morgenterrassen, herefter walk through og til sidst et stort velværelse med dobbeltbruser bag den store glasvæg. Køkken, bryggers, indbyggede skabe samt badeværelser er alle fra Designa i samme linje. Huset er med gulvvarme overalt - der er store gulvklinker i hverdagsrummene og laminatgulve i soveværelserne. Huset er top isoleret i både gulv og på loft, hvorfor varmeregningen er i den lave ende. Der er derudover installeret Nilan Comfort (genvex) anlæg til varmegenvinding. Elinstallationen er med IHC, der giver uanede muligheder for at styre lyset. Der er herudover installeret lader til elbil.
Såfremt der ønskes yderligere et værelse eller 2, er der forberedt for dette. Forhør nærmere.

Energimærke: C

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.