Bindslevvej 9, Tversted, 9881 Bindslev

NY PRIS - BUD ØNSKES!

Må bruges som sommerhus - ingen bopælspligt!
Her befinder vi os på Nordjyllands nordkyst ved Tannisbugten ca. et kvarters kørsel øst for Hirtshals og E39. På cykel tager det bare 5-10 minutter at cykle ned igennem byen til stranden, hvilket vil sige at alle byens butikker - herunder både købmand og flere restauranter - kan nås i samme tidsramme. Der er busser mod syd, øst og vest, og skolesøgende børn tager bussen til Bindslev, hvor der både er folkeskole, idrætshal og fodboldklub.

Vi har at gøre med en ældre villa, hvor lofterne på et tidspunkt er sænket. Over de nuværende lofter gemmer sig de originale stuklofter fra husets "barndom". Vinduer og døre er udskiftet i to tempi, halvdelen i 1990 og den anden halvdel i 1998 og desuden er taget udskiftet i 1997-1998. Bad og køkken er renoveret i 1990-erne og der er i samme omgang lavet gulvvarme i bad og forgang. Gæstetoilettet har ikke gulvvarme.
Huset indeholder en stor opholds- og spisestue med åben adgang til køkkenet, der har spiseplads til 4-5 personer. I stueetagen findes et soveværelse med dobbeltseng. Derudover er der en forgang, et vaskerum, en baggang og et depotrum. Fra baggangen er der adgang til et stort værksted, og derigennem kan man komme til havestuen, der er isoleret og sagtens kunne anvendes som aktivitetsrum eller anneks. Bagest er der en carport med et stort redskabsrum. Fra husets stue er der adgang til et gennemgangskontor. Her har vi et gæstetoilet samt adgangen til overetagen. Overetagen indeholder en repos/fordelingsgang med adgang til 2 værelser samt en adgangsdør til skunkrummet over sidefløjen.

Så er det på sin plads at komme med en rettelse. Huset er 1½ plan og har 2 gode værelser ovenpå. Det ene værelse har et grundplan på 3,5 x 4,1 m, svarende til 14,35 m2. Heraf er der ca. 3,5 m2, hvor lofthøjden er under 1,5 m, svarende til at værelset burde tælle med 11 m2 i BBR. Det andet værelse er målt op til 3,5 x 3,6 m, = 12,6 m2, hvoraf ca. 3,5 m2 har lavt til loftet, så det burde tælle med som 9,1 m2. Sammen med repos'en burde overetagen have et samlet antal etagemeter på ikke under 24 - i modsætning til de 7 kvadratmeter, der står på bbr-meddelelsen. Med en grundplan på 80 kvadratmeter burde vi altså samlet set have 104 kvadratmeter bolig at gøre godt med.

Ejendommen er sælgers privatbolig og overtages som sådan umøbleret. Noget inventar kan dog godt følge med i handelen efter nærmere aftale. Alle hvidevarer er forholdsvis nye. Opvaskemaskinen, som ikke er indbygget i køkkenet, medfølger ikke.

Hvis man vælger at købe denne ejendom, så er det vigtigt at vide, at der ikke er bopælspligt. Det vil sige, at man - naturligvis - kan bo i huset fast, men man kan også anvende huset som feriebolig eller udleje det gennem et udlejningsbureau.

Feriegæster ville ikke komme til at kede sig i dette område. Der er omkring en halv times kørsel til Skagen eller Frederikshavn og ad motorvejen er der kun en time til Aalborg eller 45 minutter til Fårup Sommerland. Mange turister i Nordjylland kommer forbi Lønstrup vest for Hjørring af en helt bestemt grund. De vil opleve Rubjerg Knude Fyr, som i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten, hvilket har sikret det en del år ud i fremtiden. Der er så mange oplevelser for familier i området, at det ville føre for vidt at nævne dem alle, men der er nok til mange ferier.

Til husets energimærke - E -bemærkes, at forbruget det seneste år har været kr. 17.500, hvor der anslås en udgift på over 21.000 i energimærket.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.