Havblikvej 14, Lønstrup, 9800 Hjørring

BUD ØNSKES

Dejlig lille villa med overkommelig have og hyggeligt gårdmiljø. Bare 5 minutter til by og vand

Vi befinder os lige midt i byen med en halv kilometer ned til hovedgaden og lige omkring en km til solnedgangspladsen, hvor vinterbaderklubben også mødes.

Byen er Lønstrup, en livlig badeby med omkring 600 fastboende, og der er reelt bopælspligt i midtbyen.. Der er 15 km til Hjørring, og på alle skoledage er der flere daglige busafgange forbi Skallerup Friskole og Lundergårdskolen i Hjørring. Om vinteren er Lønstrup stille, og om sommeren er der noget mere trafik. Det påvirker dog ikke huset her nævneværdigt, da kvarteret er roligt, og den gennemgående trafik går en anden vej.

Grundstykket er ikke særlig stort, men det betyder bare, at der er mindre arbejde med at vedligeholde haven. Grunden er trekantet, så man har den største del af haven lige syd for huset, desuden er der en dejlig afskærmet gårdsplads, hvor carporten er udnyttet som overdækket terrasse - en dejlig hyggekrog på en varm sommerdag eller -aften og sidst en lille trekant med græs umiddelbart nord for garage og redskabsrum.

Huset er muret og har tag af decra-plader og træbeklædte gavle. Det er renoveret i 2005. Carporten med redskabsrum er i træ med listepaptag. Den er ligeledes bygget i 2005. I grundplan indeholder huset entré, køkken, stue, badeværelse og et lille viktualierum. Ovenpå er der en repos med en lille arbejdsplads samt 2 rum med i alt 4 senge.

Med to soverum har vi her en helårsbolig, der egner sig til en lille familie på 2-3 personer. Ved eventuel udlejning i sommersæsonen kan det give en bruttoindtjening på 50-60.000.

Det er værd at bemærke, at energimærket nok vil ændre sig, idet der er installeret varmepumpe siden. Det er i øjeblikket det laveste, en ejendom kan få.

Inventar medfølger kun efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.